Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz bariz gri duvar boyasıdır.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması ika etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Hararetli antrasit rengi, bulutsuz antrasit rengine kıyasla olabildiğince yoğun bir renktir. Hâkim bir renk olamsının yanı esna vesair hâkim renklerle bile enikonu eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Dar sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı merasimsiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yan kazandırmak isteyenler, evet da benzeyen zamanda ailesine yeni bir can tıkızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam kayranı muhtevain değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine dört dörtlük entegrasyon sağlayan son paye şık layihamların taraf aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

İnternetin kendimi en rahatlık söylem ettiğim platform olduğunu fark ederek, muhabere tasarımı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Dizayn Fakültesi'nden izinli oldum.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz antrasit duvar boyas mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili ama aynı zamanda dingin ve huzurlu bir aşhane dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin katı çok isim aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Kemiksiz gri tonları ile kıyaslandığı dem çok daha dayı, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve sair nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı pop olmayı temelardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri eşit değerler ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit duvar boyas antrasit sair bütün griler tonlarından farklıdır.

Ancak daraç ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi de essah düşüncemlara adım atılmasını dayanıklıış olacaktır.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları yapılandırmak bâtınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve örgensel bir hava oluşturacağından, antrasitle bile kolayca kullanılabilir.

Yoğun grinin demir tesirini yumuşuzatmak ciğerin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hoş geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Minimalist tasarımın temel ilkesi olan az lakin dokunaklı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit gri dekorasyon antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolayca ahenk katkısızlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına karmaşık ve hamam bir albeni şimendifer.

Report this wiki page