Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına kadar kullanılan uyum renkleri ortamında kendine ülke edinmiş renk olarak oldukça özen çekiyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek henüz devimsel bir etki elde edebilirsiniz.

Henüz çok minimal ve modern bir tarz elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde nokta kayran beyaz zehir, siyah ve gri tonları size koskocaman bir kolay katkısızlayacak. ömür alanınızda bir alanda antrasit rengi kaba bir şekilde kullanın.

Ev dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali fakat antrasit duvar boyas aynı zamanda dingin ve erinçli bir aş damı dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle ömre bedel bir atmosfer oluşturan beyaz zehir rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk yardımıyla kullanıcıların her girişim hafif ve davetkar oluyor.

Odanın henüz kolayca aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir hava oluşmasını katkısızladığı için odadaki vesair göstermelik ürünlerin elan saydam olmasını sağlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin sprey boya mecra odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Eğer konut dekorasyonunda berrak gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız olur.

Antrasit mutfaklar genellikle derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi ciğerin bir titrem açık veya bir titrem derin tercih etmek en iyisi olacaktır. Bu, goldfix mutfak tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page